florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Appartementen in Florence

Een appartement in hartje Florence, met een fijne koffiebar als buren en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Zeg nou zelf, dat klinkt toch als de ultieme manier om de stad buurt voor buurt te ontdekken?

Florence-Nu tipt drie appartementen in Florence, die stuk voor stuk een unieke plek vormen om te overnachten.

Florence View Apartments
Florence View Apartments is gevestigd in een historisch palazzo aan de oever van rivier de Arno. Het biedt een spectaculair uitzicht over de stad en de omringende heuvels. De elegante appartementen zijn voorzien van gratis WiFi en bevinden zich op slechts 150 meter van Piazza Santa Croce.

De ruime appartementen van Florence View hebben plafonds met houten balken en houten of terracotta vloeren. Ze beschikken alle over een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser. Gasten kunnen tevens gebruikmaken van een gemeenschappelijke wasmachine.

Boek nu je verblijf bij Florence View Apartments 


Lungarno Suites
De luxe Lungarno Suites bevinden zich aan de oever van de rivier de Arno, op slechts 50 meter van de beroemde Ponte Vecchio. Elke suite is voorzien van ouderwetse meubels, een kitchenette en gratis WiFi.

De Lungarno Suites zijn eigendom van het Florentijnse modehuis Ferragamo. De suites zijn stijlvol ingericht met zijden lampen van Michele Bönan. De kitchenettes zijn uitgerust met een vaatwasser, een magnetron en een koelkast, en keukengerei en linnen servetten van KN Industries. Sommige suites hebben een aparte woonkamer.

Boek nu je verblijf bij Lungarno Suites    



Signoria Apartments
De appartementen van Signoria Apartments bevinden zich in het centrum van Florence. Elk appartement ligt op slechts 5 minuten lopen van de Ponte Vecchio, het museum Galleria degli Uffizi en de Duomo. Alle appartementen bieden een grote woonkamer, volledig ingerichte keuken, satelliettelevisie, gratis vast internet en airconditioning.

Sommige appartementen liggen op de Via della Condotta, en andere op de Borgo Santa Croce. Ze worden allemaal omgeven door winkels, banken, restaurants, bars en bakkerijen.

Boek nu je verblijf bij Signoria Apartment

Nog meer appartementen in Florence vind je via Booking.com.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in Italië

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli