FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Camping Internazionale Firenze

Camping Internazionale Firenze ligt in de heuvels rond Florence tegenover het indrukwekkende klooster Certosa di Galluzo. De camping ligt tegen een heuvel op slechts vijf kilometer van het historisch centrum van Florence, de receptie verkoopt bustickets.

Neem een lekkere koele duik in het zwembad van camping Internazionale Firenze. Er is ook een restaurant waar je lekkere lokale gerechten kunt eten, een bar met terras en een pizzeria. Speciaal voor kinderen is er een speeltuin. Op Camping Internazionale Firenze kun je terecht met een tent, caravan of camper maar je kunt er ook een stacaravan of luxe bungalow huren. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning, een koelkast en een eigen badkamer met een douche. Sommige stacaravans hebben een kitchenette.

De faciliteiten en voorzieningen op de camping zijn dik in orde. Zo is er een mooi zwembad en is er een goed onderhouden sanitairgebouw met warm water. Bij de warme bakker kun je 's ochtends vers gebakken brood kopen en in de miniwinkel is een beperkt assortiment levensmiddelen voorradig.

Omgeving
Wie hier op vakantie gaat, wil vast ook veel zien van de omgeving, Toscane is één van de mooiste regio’s van Italië. Florence met de beroemde Ponte Vecchio, de imposante Dom en musea waar een groot deel van de Italiaanse kunstschatten te zien is, ligt slechts vijf kilometer van de camping.

Maar ook steden als Siena (met het wereldberoemde plein Piazza del Campo), het pittoreske Volterra, San Gimignano, Vinci (de geboorteplaats van Leonardo da Vinci) en meer prachtige hoogtepunten, zijn prima geschikt voor een dagtrip. Het landelijke gebied met de wijgaarden van de Chianti en de glooiende velden met cipressen zorgen voor de nodige afwisseling met al die indrukwekkende cultuur en historie!

Boek een verblijf op Camping Internazionale Firenze via Suncamp

Camping Internazionale Firenze
Via San Cristofano 2, Bottai (Impruneta)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in Italië

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli