Florenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorence

Camping Michelangelo

Camping Michelangelo ligt op een heuvel net buiten het centrum van Florence, met een schitterend uitzicht op de Toscaanse hoofdstad.

De camping bevindt zich dichtbij de beroemde Piazza Michelangiolo, op nog geen 10 minuten loopafstand van de Ponte Vecchio en het historische centrum van Florence. Een ideale uitvalsbasis om deze prachtige stad te verkennen! Het is een drukke levendige camping met veel jongeren.

Restaurant Ti Amo Florence, op de camping zelf, wacht op je om heerlijke gerechten en de beste wijnen volgens de Toscaanse traditie te serveren en dit alles terwijl je van een prachtige zonsondergang over Florence geniet. Er zijn ingerichte bungalowtenten te huur en voor een vakantie met een eigen tent, camper of caravan zijn er ruime en schaduwrijke standplaatsen voorzien van elektriciteit en een fonteintje met drinkwater.

Hoe kom je er?
Met de auto via de snelweg A1 Milano richting Roma: neem afslag Firenze Impruneta of Firenze Sud en volg de borden naar Piazzale Michelangiolo. De ingang van de camping is ongeveer honderd meter na de Piazzale aan de linkerkant als je vanaf Impruneta komt. Kom je vanaf Sud, dan is de campingingang ongeveer honderd meter na de Piazzale aan de rechterkant. Kom je met de trein dan neem je vanaf treinstation Santa Maria Novella busnummer 12 of 13. Je stapt uit bij de bushalte 'Camping'.

Camping Michelangelo
Viale Michelangiolo 80, Florence

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli