florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Aanbiedingen stedentrip Florence

Toscane en Florence horen tot de populairste bestemmingen voor een vakantie of citytrip in ItaliŽ. De kunstschatten en architectuur van Florence zijn wereldberoemd. Hoogtepunten zijn de Piazza del Duomo, met de Dom met de prachtige koepel en de Campanile (klokkentoren), Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio en uiteraard het indrukwekkende museum Galleria degli Uffizi.

Maar er zijn ook tal van minder bekende (en zeker niet minder mooie!) bezienswaardigheden in Florence. Bedrijven als TUI, Bebsy en Van Nood, gespecialiseerd in reizen naar Toscane en citytrips naar Florence, weten vaak alles van deze 'geheime' plekjes. De redactie van Florence-Nu zet een aantal van de beste bedrijven en de beste aanbiedingen voor een stedentrip Florence op een rij.

Bedrijven en reisorganisaties die een leuke aanbieding hebben voor een stedentrip of reis naar Florence of een accommodatie of activiteit in Florence, kunnen hier hun aanbieding of actie kwijt. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info-at-stedenman.nl

Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli