FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Rental in Florence - appartementen in Florence

Een eigen appartement in Florence, een eigen plek in een van de straatjes van de stad, waar je echt thuis komt na een dag slenteren door de stad. Een appartement met een keuken waar je heerlijke pastaís bereid en waar je ís ochtends een kleine moka op het vuur kunt zetten voor het eerste kopje koffie van de dag. Een appartement waar je een stukje van de hemel boven Florence ziet, misschien wel met een van de mooie koepels of klokkentorens die de stad rijk is.

Rental in Florence biedt meer dan 60 appartementen aan in Florence, in verschillende wijken van de stad. Voor iedereen die het echte Ďthuis in Rome-gevoelí wil ondervinden is dit de ideale oplossing. Wil je je je dus eens geen toerist voelen, maar even als inwoner de stad ervaren, dan is het huren van een appartement in Florence een goed alternatief voor een hotel.

Via Rental in Florence kun je voor korte (minimaal 3 nachten) of voor langere tijd een volledig gemeubileerd appartement huren.

Florence_appartement-florence

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in ItaliŽ

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli