FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Je eigen appartement in Florence

Als je met partner of gezin of een groep vrienden of vriendinnen Florence wilt bezoeken is een eigen appartement de ideale manier en niet duur. Een eigen appartement is gezellig en biedt meer mogelijkheden dan een hotelkamer. Luxe, prijs en ligging kan je zelf bepalen. Neem een kijkje bij het aanbod van Wimdu en vindt de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in Florence!

Florence_wimdu-appartementHet hebben van een eigen appartement of kamer is goed wanneer je langer in Florence wilt blijven en je toch ook van de luxe wilt genieten een eigen plek te hebben. Je hebt hier de mogelijkheid om een keertje gezellig thuis te eten en weg van de drukte op de straat op je balkon te genieten van de geluiden van Florence. Er zijn veel speciale plekjes in de sfeervolle wijk Oltrarno of dichtbij de bezienswaardigheden en musea van Florence waar jij je droomappartement voor een paar daagjes kan bewonen.

Wimdu biedt de mogelijkheid om goedkoop en snel een appartement of kamer in Florence te vinden. Je kan meegenieten van de Italiaanse cultuur en een appartement of kamer huren bij een echte Florentijn thuis. Je krijgt vaak de beste tips van de locals. Zij hebben zich bewust aangemeld op de website van Wimdu en zijn dus enthousiast en goed voorbereid op nieuwe tijdelijke bewoners.

Florence_appartement-wimdu

Single
Ga je alleen op reis en wil je Rome op een Italiaanse manier beleven? Boek dan een privť kamer of een B&B bij Wimdu. Je verblijft bij een inwoner thuis die jou gegarandeerd de stad wil laten zien. Geniet van Barcelona als een echte Romein en kom op plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt.

Wimdu
Wimdu is een soort van intermediair voor accommodaties verspreidt over de leukste steden in Europa. Bij Wimdu kun je terecht voor appartementen, Bed & Breakfasts en vakantiehuizen die je van lokale inwoners of ondernemingen huurt. Zo kun je terecht komen in een luxe appartement, een romantische B&B of een ruim en goedkoop vakantiehuis in Florence. Wimdu heeft op heel veel plekken goede accommodaties. Van Parijs tot New York en van Florence tot Boedapest zijn de appartementen en andere accommodaties te boeken.

Florence_appartement-wimdu

Bij Wimdu betaal je vaak minder voor een ruim appartement in Florence dan je voor een krappe hotelkamer in deze stad zou betalen. Voor dat geld heb je dan ook nog eens meer privacy, rust en bijzondere ervaringen. Het grote assortiment wat Wimdu aanbiedt aan verschillende vakantiehuizen en appartementen in Florence† maakt het zo dat er voor vrijwel iedereen iets gepast te vinden is. Qua budget wordt redelijk laag ingezet maar er is natuurlijk ook wat meer luxe te vinden.

Wimdu biedt wereldwijd meer dan 150.000 appartementen, vakantiehuizen en B&Bís aan. Op de website van Wimdu vind je ook duizenden ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voor zijn geweest in het huren van accommodaties.

Florence_wimdu-appartement

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli