FlorenceFlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winter

Camping Norcenni Girasole Club

Camping Norcenni Girasole is een zeer mooie, grote camping gelegen in hartje Toscane, in Figline Valdarno niet ver van Florence. Norcenni Girasole Club is van alle gemakken en comfort voorzien. Zwemparadijzen, restaurants, tennisbanen, animatie voor kinderen, sauna en fitness.

Het prachtige aquapark van Camping Norcenni Girasole Club omvat meerdere bassins, een ondiep bad met eilandjes voor de kleintjes, een waterglijbaan, een stroomversnelling en een overdekt zwembad. Daarnaast is er een fitnessruimte met vernieuwd wellnessgedeelte en speeltuin. Vooral voor kinderen valt er van alles te beleven op de camping. Trampolines, bungee trampolines, een mini quad trail en een klimwand vormen samen het Funfair Adventure gedeelte. Games Challenge is een plek vol videogames, pooltafels, tafeltennistafels, tafelvoetbal en air hockey. Kinderen zullen zich met al deze voorzieningen op de camping nooit vervelen!

Het middelpunt van camping Norcenni Girasole Club is de historische Toscaanse Villa Norcenni, met onder andere een wijnproeverij vol Chianti-wijnen. In het restaurant Girasole proef je de geweldige lokale specialiteiten in een onovertroffen Toscaanse sfeer en met een fraai uitzicht op de omgeving.

Camping Norcenni Girasole Club vormt een ideale uitvalsbasis om Florence, Siena, San Gimignano en de rest van Toscane te verkennen. Het stadje Figline Valdarno ligt, zoals de naam al zegt, in het dal van de Arno, net onder Florence richting Arezzo.

Boek een verblijf op Norcenni Girasole Club via Suncamp

Boek een verblijf op Norcenni Girasole Club via de ANWB (Pharosreizen)

Camping Norcenni Girasole Club
Via Norcenni 7, Figline Valdarno

Boek een tent, stacaravan of huisje bij Keycamp.
Florence_camping-camping-norcenni-girasole-club.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in Italië

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli