Florenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorence

Camping Village Mugello Verde

Camping Mugello Verde ligt in de groene heuvels van Toscane ten noordoosten van Florence en daardoor ideaal voor bezoeken aan Florence maar zeker ook Bologna, Pisa of Lucca.

Camping Mugello Verdo ligt in†de prachtige vallei van Mugello†op 3 km van het meer van Bilancino en†op 24 kilometer van Florence. Er is†een directe busverbinding van en naar het centrum van Florence. Met de bus of auto ben je in 30 minuten in de stad.†De Barberino Designer Outlet en het circuit van Mugello liggen op een korte rijafstand van de camping.

De camping beschikt over een zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel, speelhal, speeltuin, kleine supermarkt en een cafť-restaurant waar je kunt genieten van†streekgerechten en pizza's. Op de camping kun je appartementen en stacaravans huren,†met badkamer met douche en keuken. De camping heeft kampeerplaatsen met gras begroeid, gelegen op terrassen met natuurlijke schaduw, elektriciteit en water.†In de omgeving van camping Mugello Verde kun je sportvissen, paardrijden, moutainbiken en wandelen.

Boek een op Camping Mugello Verde via Suncamp

Camping Village Mugello Verde
Via Massorondinaio 39, San Piero a Sieve

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli