florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Camping Panoramico Fiesole

Camping Panoramico ligt op de top van een heuvel bij Fiesole en biedt een prachtig uitzicht op Florence. Fiesole met zijn historisch centrum en Romeinse amfitheater ligt op 3 kilometer en Florence op 7 kilometer. Vanaf de camping rijdt een shuttlebus naar Florence.

Camping Panoramico Fiesole is een rustige, eenvoudige familiecamping in het mooiste deel van Toscane, ver weg van de doorgaande routes. Hier kun je hoog boven het dorp Fiesole genieten van een heerlijke rust.

De camping bestaat uit terrassen rondom een heuvel en is sfeervol aangekleed met veel groen en bloemen. Een bezoek aan het zwembad is zeer aan te raden. Niet alleen vanwege het ruime bad of de ligstoelen er omheen, maar ook vanwege het schitterende uitzicht op Florence. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Het sanitair is goed verzorgd. Overige voorzieningen van camping Fiesole: een restaurant met terras, winkel, was- en strijkruimte en een EHBO-service.

De omgeving van camping Panoramico Fiesole is erg leuk. Of je nou van de stad, het platteland, archeologie, rust of rumoer houdt:† er is voor ieder wat wils! Vier keer per dag rijdt de shuttlebus op en neer naar Fiesole voor de campinggasten. Wie naar Florence wil kan daar gemakkelijk heen, want de bushalte ligt naast de camping. Omdat de camping wat hoger gelegen is, is de aanrijroute voor zware caravancombinaties lastig. De camping biedt wel trekhulp voor het laatste stuk. Het aanrijden is goed te doen voor auto's, campers en lichte auto-caravancombinaties.

Boek een verblijf op Camping Panoramico Fiesole via Suncamp

Camping Panoramico Fiesole
Via Peramonda 1, Fiesole

Zie ook het artikel over Fiesole.†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli