FlorenceFlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winter

Bijzonder kamperen in de buurt van Florence

Florence is prima geschikt voor een stedentrip van een aantal dagen. Natuurlijk kun je een hotel boeken in de stad, maar het is veel leuker om bijzonder te kamperen in de buurt van Florence. Want voor een luxe en comfortabel verblijf hoef je niet direct een hotel te boeken. Je vindt dit ook op een camping in de buurt van Florence in Toscane.

Beleef een unieke vakantie-ervaring
Wil je enerzijds de vrijheid van het kamperen ervaren en tegelijkertijd wel voorzien zijn van alle gemakken? Kies dan voor een verblijf op de campings in de buurt van Florence. Je overnacht in een luxe stacaravan of ingerichte bungalowtent. Kijk bijvoorbeeld eens bij de last minutes van Roan of Allcamps. Je kunt daar verschillende campings vinden waar je tegen een scherp tarief kunt verblijven tijdens je vakantie in Toscane.

Luxe kamperen dichtbij Florence
Zo kun je bijvoorbeeld prima terecht op Camping Baia del Marinaio. Je verblijft hier in een volledig ingerichte bungalowtent. Je hebt alle voorzieningen tot je beschikking, zodat je verzekerd bent van een comfortabele vakantie. Florence ligt ruim 100 kilometer van de camping vandaan. Ideaal wanneer je er een leuke dagtrip van wilt maken. De camping ligt verder op 300 meter afstand van de zee, dus je kunt elke dag genieten van een mooie zonsondergang.
Florence
Norcenni Girasole Club 
Geef je de voorkeur aan een camping die dichterbij Florence ligt? Kies dan voor een verblijf op Camping Norcenni Girasole Club. Deze camping ligt op ongeveer 30 kilometer afstand van de stad. Het zwembadcomplex op de camping maakt het extra aantrekkelijk om hier uw vakantie met de kinderen door te brengen. Er zijn diverse glijbanen en bubbelbaden te vinden. Er is zelfs een sauna aanwezig!

De mooiste kunstwerken in Florence
Wanneer je een of meerdere dagen gaat doorbrengen in Florence, dan zul je niet aan de diverse kunstwerken ontkomen die je in de stad aantreft. Nergens ter wereld vind je zoveel kunst per vierkante kilometer dan in Florence. Galleria dell' Accademia is een aanrader tijdens je stedentrip in Florence. Je vindt hier bijvoorbeeld het absolute pronkstuk David van Michelangelo. 

Galleria degli Uffizi is een van de oudste en rijkste musea ter wereld. Je vindt hier onder andere schilderijen en kunstwerken van de kunstenaars Leonardo da Vinci en Michelangelo. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Florence en boek een mooie vakantie op een voordelige camping dichtbij deze Italiaanse stad! 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli