Florenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorence

Eataly Firenze

Ook Florence heeft sinds kort een vestiging van† Eataly, in de Via dei Martelli vlakbij de Duomo. Behalve een supermarkt met biologische producten,vind je hier een restaurant, museum en boerenmarkt. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, diner of een snack tussendoor!

De filosofie van de Eataly-organisatie is gebaseerd op de slow food-beweging. Hierbij ligt de focus op de kwaliteit van het product en komt alles uit de directe omgeving. Zo wordt er volop rekening gehouden met het milieu en biologische produkten en krijgt de lokale economie tegelijkertijd een boost. Een innovatief concept dat razend populair is in ItaliŽ en in steeds meer landen in Europa.. De producten zijn nauwelijks duurder dan in de gewone supermarkten en dus kun je met een gerust hart, helemaal verantwoord je biologische shopper tot de nok toe vullen.

Eten
Als je zin hebt in een hapje eten, ben je bij Eataly Firenze ook aan het juiste adres. Je kunt er namelijk terecht voor een heerlijk vers broodje, smakelijke pizza, verse pasta, geurige soep, heerlijke koffie of biologisch ijs en dat is nog niet eens alles. Het vriendelijke personeel, de moderne inrichting en het ruime aanbod maken Eataly Firenze tot een van onze favoriete adresjes in Florence!

Eataly Firenze
Via dei Martelli 22/r, Florence

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli