florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Florence Digital Pass

De belangrijkste bezienswaardigheden in Florence zijn uiteraard de Dom en twee wereldberoemde musea, de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell'Accademia. Met de Florence Pass heb je gratis toegang tot deze attracties via een aparte skip-the-line toegang en vermijd je de vaak lange wachtrijen!

Florence is een stad met heel veel musea met een indrukwekkende hoeveeldheid prachtige kunst. Je kunt er dagen in rond brengen als je dat leuk vindt. Maar als je wat meer van de stad wil zien dan alleen musea, dan is de Florence Pass een handige stadspas! Met deze kaart heb je gratis toegang tot de indrukwekkende Dom Van Florence en de twee meest beroemde musea van de stad, Galleria degli Uffizi en Galleria dell'Accademia (met de David van Michelangelo). Inclusief audioguide bij beide musea. 

Bij de Florence Digital Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 70 bezienswaardigheden in Florence. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Tip: bestel de Florence Pass van tevoren online en je kunt meteen van start met sightseeing tijdens je bezoek aan Florence!

Bestel hier de Florence City Pass!
Florence_Digital-Pass_Florence
Geen wachtrijen
Met deze kaart heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Florence als de Duomo, Galleria degli Uffizi en Galleria dell'Accademia. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Bij het ticket voor de Dom hoort een bezoek aan de prachtige koepel van Brunelleschi in de top van de Dom. Geniet hier van een prachtig uitzicht!

Tickets
Het grote voordeel van de Florence Pass ten opzichte van veel andere stadspassen is dat de pas geen tijdslimiet van 24 of 48 uur heeft en je zelf kunt beslissen wanneer je naar een museum gaat. Bovendien krijg je tickets per mail toegezonden. Je hoeft dus niet in Florence eerst de stadspas op te halen. Na je bestelling krijg je (via mail) de vraag wanneer je Galleria degli Uffizi en Galleria dell'Accademia wil bezoeken. Door de grote drukte in deze musea is er een tijdslot voor entree nodig. Je mag zelf bepalen op welke dag en tijd je naar binnen wil en mag zo lang in het museum blijven als je wil.

Florence_florence-city-pass

Korting
Naast de skip-the-line tickets voor de Dom en de koepel, en voor de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell'Accademia en het gratis gebruik van de Hop-on Hop-off bus voor 24 uur kun je met deze citypass met 10% korting tickets bestellen van een aantal andere musea en attracties in Florence. Ook op tours en excursies kun je 10% korting krijgen.

Hoe werkt de Florence Pass?
De Florence Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Florencee, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Florence. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je de attracties in Florence wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Florence.

Florence_galleria-degli-uffizi ProductenStedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Florence. Kijk voor meer informatie over de Florence Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Florence en andere Italiaanse steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli