florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

IJssalon GROM

IJs van Grom is hip&happening bij de Italianen. Hoewel de eerste ijssalon pas in 2003 zijn deuren opende (in Turijn), is de keten inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste ijszaken in ItaliŽ en elders in de wereld.

Florence_grom-gelato-florence.jpgDe rijen voor de toonbank zijn dan ook vaak lang, maar laat je hier niet door ontmoedigen; het is het wachten meer dan waard! Het ijs van Grom is zacht en smeuÔg en gemaakt van natuurlijke ingrediŽneten van hoge kwaliteit. Chocolade-ijs wordt gemaakt van verse cacao-bonen uit Columbia en Venezuela. Pistachio-ijs van pistachenoten van SiciliŽ en SyriŽ. Ook hier zie je het ijs niet uitgestald in vitrines, maar zit het in zilverkleuringe vaten.

Probeer vooral het vanille-ijs naar authentiek recept (crema come una volta), de verse vruchtensmaken en de altijd verrassende smaak van de maand! Je vindt GROM Florence op de hoek van de Via del Campanile†en de Via delle Oche.

GROM
Via del Campanile 2, Florence†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in ItaliŽ

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli