FlorenceFlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winter

Florence - Kiki van Dijk

In haar energieke, wervelende schrijfstijl vertelt bestsellerauteur Kiki van Dijk in haar nieuwe thriller Florence het verhaal van kunstrestaurateur Clea, die door haar oud-klasgenoot plotseling gevraagd wordt haar roerige nachtleven in te wisselen voor een geheimzinnige opdracht in Florence.

Florence_Boeken_Florence_Kiki_van_DijkVan flaneren langs de oude palazzi en heerlijke trattoria’s is echter geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Ook blijkt Clea’s klasgenoot spoorloos verdwenen. Wat is er aan de hand? En wat heeft deze kunstzinnige stad met de Tweede Wereldoorlog te maken?

Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers.

Florence
Kiki van Dijk
Xander Uitgevers B.V., 2022
ISBN 9789401617253
€17,99 (paperback)
€  9,99 (ebook)

Bestel Florence bij bol.com  

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli