FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Wat en Hoe Reisgids Toscane & Florence

Wat & Hoe†Reisgids Florence & Toscane is de ideale reisgids voor een korte vakantie in Toscane of stedentrip naar Florence. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in Florence en Toscane.

Florence_Boeken_wat&hoe_reisgids_Toscane&FlorenceDankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Stedentrip biedt je alle essentiŽle informatie die je nodig hebt voor een reis naar Florence en Toscane.

Florence (Firenze) verleidt je met zijn kunst en cultuur, Toscane met zijn heuvelsteden en tijdloze landschap. De beste renaissanceschilderijen en -beelden, zoals de David van Michelangelo, verdringen zich in de kerken en musea van de stad. De oude wijngaarden, knoestige olijfbomen en heuvels vol cipressen vormen een van de mooiste landschappen van ItaliŽ.

Achter cultuur en landschap verschuilen zich andere charmes. Het simpele genot van een uitzicht over nevelige heuvels, of het lekkerste ijs en de smakelijkste cappuccino ter wereld. Gezellige terrassen aan het Piazza del Campo in Siena, avondeten onder de sterrenhemel, of een wandeling door straatjes vol geraniumbakken op een zomeravond.

Wat en Hoe†Reisgids†Toscane†& Florence
Incl. Luca, Pisa, San Gimignano en Siena
Kosmos Uitgevers, 2024
ISBN†9789043930598
Ä9,99

Bestel Wat en Hoe Toscane & Florence bij bol.com† †

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli