florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Michelin - Groene Reisgids Toscane en UmbriŽ

Of je nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Michelin Groene Reisgids wijst je de weg naar alle bijzonderheden die Toscane, UmbriŽ en de Marken te bieden hebben, op een boeiende, grondige en praktische manier.†

Florence_Boeken_Michelin_Groene_Reisgids_ToscaneDoor de opdeling in regio's en microregio's ontdek je meteen wat je moet zien in Toscane, UmbriŽ en de Marken en waar je echt heen moet. Op bladzijde 1 vind je een overzicht van de regio's uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio's in kaart gebracht.

Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kun je geen enkele 'topper' missen in Toscane, UmbriŽ en de Marche. De adressen van restaurants en hotels zijn handig geordend volgens prijscategorieŽn: van 'doorsneeprijs' over 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'.

In de adresboekjes vind je naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

De Groene Reisgids Toscane, UmbriŽ
Lannoo, 2017
ISBN†9789401439541
Ä 22,50

Bestel De Groene Reisgids Toscane bij bol.com


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Bezienswaardigheden Florence

Belangrijke bezienswaardigheden in Florence

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli