florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Toscane Stad & Streek

Wat & Hoe Stad & Streek Toscane, hoofdstad Florence, bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen in Florence en Toscane. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan.

Toscane_Boeken_Wat_en_Hoe_Stad_en_streekWat & Hoe Stad & Streek Toscane is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

De oude wijngaarden, knoestige olijfbomen en cipressen van Toscane vormen een van de mooiste landschappen van ItaliŽ. Prachtige renaissanceschilderijen en -beelden verdringen zich in de kerken en musea van Florence. En in Toscane geniet je van het lekkerste ijs en de beste cappuccino ter wereld.†

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Wat & Hoe Stad & Streek Toscane
Kosmos Uitgevers, 2018
ISBN 9789021568355†
Ä16,99

Wat & Hoe Stad & Streek Toscane bij bol.com


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli