FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Trotter reizen ItaliŽ

Stap binnen in de betoverende wereld van ItaliŽ met Trotter Reizen ItaliŽ - een onmisbare metgezel voor elke reiziger die het land wil verkennen. Dit boek brengt heel ItaliŽ samen in ťťn uitnodigende gids die alles biedt wat je nodig hebt om het land te ontdekken en te ervaren, te beginnen bij bijvoorbeeld Florence.

Florence_Boeken_Trotter_ItalieVan de idyllische stranden van SardiniŽ tot de charmante geheimen van SiciliŽ, Trotter Reizen ItaliŽ wijst je de weg naar de meest adembenemende en verborgen juweeltjes van het land. Stap terug in de tijd en ontdek de rijke geschiedenis achter de meest iconische bezienswaardigheden die ItaliŽ te bieden heeft.

Maak je klaar voor betoverende citytrips naar Florence, Rome of Milaan, waar elke straat een verhaal vertelt en elke hoek een nieuwe verrassing biedt. Leer meer over de oorsprong van de spritz en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van Italiaanse handgebaren - een taal op zichzelf.

Verken de uitgestrekte wijnroutes en ontdek de verbazingwekkende diversiteit van de 1001 druivenrassen die het Italiaanse landschap sieren. Ontdek de diepgewortelde tradities en het bijgeloof van de Italianen, en laat je betoveren door de magische sfeer van een operavoorstelling in de mythische arena's van Verona.

Trotter Reizen ItaliŽ nodigt je uit om je te verdiepen in de tijdloze regels van de liefde tijdens de Oudheid en biedt een onvergetelijke reiservaring die je ziel zal verrijken. Met zijn levendige verhalen, praktische tips en uitgebreide informatie is deze gids een ware schat voor elke reiziger die ItaliŽ wil verkennen.

Kortom, Trotter Reizen ItaliŽ is een essentiŽle metgezel voor avontuurlijke reizigers die de schoonheid, de geschiedenis en de cultuur van ItaliŽ willen omarmen. Laat je betoveren door de schatten van dit prachtige land en laat Trotter je gids zijn op een reis vol ontdekking en verwondering. Buon viaggio!

Trotter Reizen ItaliŽ
Lannoo, 2019
ISBN†9789401461214†
Ä 35,99

Bestel Trotter Reizen ItaliŽ bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli