florence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorenceFlorence

Auto huren in Florence en Toscane

Ga je binnenkort op vakantie naar Toscane of Florence en wil je naast de stad Firenze ook graag de andere mooie steden in Toscane verkennen, zoals Siena en Pisa? Dan is het wel zo handig om een auto te huren. Je hoeft je dan tijdens je vakantie geen zorgen te maken over het vervoer. Er zijn diverse mogelijkheden voor autohuur in Toscane of in Florence. Wij geven je diverse opties waaruit je een keuze kunt maken.

Een auto huren in Toscane kan uiteraard al vanuit eigen land worden geregeld, bijvoorbeeld via bedrijven als CarDelMar, Easyterra of Rentalcars. Zeker wanneer je geen Italiaans spreekt kan het erg lastig zijn om in het land zelf op zoek te gaan naar een goede autoverhuur. Door de moeilijkheden op het gebied van communicatie kun je tegen verschillende obstakels lopen voordat je daadwerkelijk een auto hebt kunnen huren.

Dit is zeker niet nodig! Je kan ook vanuit je eigen woning eenvoudig een auto huren in Florence of elders in Toscane (bijvoorbeeld op het vliegveld van Pisa). Maak gebruik van de Nederlandse websites van Easyterra of Cardelmar of Rentalcars waarop alle informatie te lezen is in begrijpelijke taal. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Florence_panorama

Waarom een auto huren in Toscane?
Er zijn natuurlijk meerdere redenen te bedenken waarom het erg makkelijk zou zijn om een auto in Toscane te huren. Op de eerste plaats kan het zijn dat je prachtige steden als Florence, Sienna, Volterra, Pisa en Lucca wil bezoeken en niet afhankelijk wilt zijn van de routes en tijden van het openbaar vervoer. Het is dan erg prettig wanneer je een eigen huurauto ter beschikking heeft, zodat je kunt gaan en staan waar je wil, op de tijden dat je het wil.

Ontdek Toscane op je eigen tempo door autohuur
Toscane is meer dan Florence. Zeker in de omgeving van de stad zijn veel mooie plaatsen te bezoeken die zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Een auto huren bied je de mogelijkheid om Toscane op je eigen tempo te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Siena met het prachtige plein, Piazza del Campo, of Pisa met de beroemde scheve toren. Ook Volterra en San Gimignano met zijn torens zijn aanraders om te bezoeken als je in Toscane bent.

Een auto huren die bij je past
Uiteraard is het wel belangrijk dat je in een auto rijdt die bij jou of je gezinssituatie past. Wanneer je een zakenrelatie gaat bezoeken, dan stel je heel andere eisen aan de auto dan wanneer je met het hele gezin of lekker samen in Toscane op vakantie bent. Tijdens een zakenreis wil je reizen in een luxe huurauto waarin je een goede en nette indruk maakt. Als je vakantie viert in Toscane of Florence, met je hele gezin, dan is het vooral erg belangrijk dat de auto voor iedereen voldoende ruimte biedt.

Reis je samen met een partner of bijvoorbeeld een vriend of vriendin? Dan wil je wellicht eens genieten van een auto waar je normaal gesproken niet snel in zou rijden, als bijvoorbeeld een luxe cabrio. Persoonlijke wensen en eisen zijn dus belangrijk. Er zijn altijd meerdere soorten huurauto's beschikbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt afstemmen op je eigen voorkeuren.

Alles vooraf goed en duidelijk geregeld
Het is ideaal om het huren van een auto in het buitenland al vanuit eigen land te regelen. Je weet precies waar je aan toe bent en je bent zeker dat alles goed geregeld is. Als je per vliegtuig naar ItaliŽ reist, dan is het mogelijk direct vanaf het vliegveld in een huurauto te stappen wanneer je dat wilt. Je kunt zelf aangeven welke auto je wil, voor hoe lang je deze wil huren en op welke tijd je de auto wil ophalen en weer wil retourneren. Kortom, je kunt zelf alles regelen zoals je het wilt, zodat je tijdens je verblijf in ItaliŽ zorgeloos gebruik kunt maken van je huurauto!

Huur een auto via Rentalcars

Autohuur in Florence via EasyTerra

Huur een auto in Toscane via Cardelmar

Florence_autohuur-toscane

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli