Florenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorenceFlorence

Villa in Toscane bij Elisabeth Travel

Elisabeth Travel heeft een uitgelezen aanbod aan villa's, landgoederen en appartementen in Toscane, ook in de omgeving van Florence. Elisabeth Travel staat bekend om haar persoonlijke begeleiding en streven om iedere klant een unieke vakantie te bezorgen.

Florence__elisabeth-toscane.jpgElisabeth Travel tracht, rekening houdend met het feit dat niet alleen de accommodatie voor een geslaagde vakantie belangrijk is, maar dat andere factoren minstens zo belangrijk zijn, die appartementen, huizen en villa’s te vinden die iets speciaals hebben qua geschiedenis, sfeer, culinaire aspecten, bijzonder mooie tuinen, etc.

Zij zoeken naar bijzondere accommodaties in Italië en je kunt ervan uitgaan dat alles persoonlijk wordt bezocht en uitgetest op comfort, stijl, ligging en omgeving!

Kwaliteit staat hierbij voorop. Dit geldt voor villa’s maar ook voor budgetaccommodaties. Elisabeth kent de streken en de eigenaren en werkt met hen samen om de kwaliteit, het comfort, de uitstraling en meer te verbeteren

Elisabeth Travel verhuurt diverse type accommodaties in Florence, in de omgeving van Florence en in geheel Toscane. Van villa’s en landgoederen tot appartementen. Hun missie en visie is steeds meer authentieke huizen op historische landgoederen aan te bieden. 
Hieronder kun je kennismaken met enkele accommodaties uit het aanbod van Elisabeth Travel. Bekijk de website voor het complete aanbod.

Florence__elisabeth-toscane-2.jpgContactgegevens Elisabeth Travel
Wanneer je vragen hebt, of graag advies wilt over de verschillende accommodaties, kun je contact opnemen met Elisabeth Travel.

Elisabeth Travel
Ereprijsstraat 43
3765 AD Soest

Enkele accommodaties uit het aanbod van Elisabeth Travel in Florence en omgeving:

Apartamento Affresco
appartement-AFFRESCO-florenceWilt u Florence echt ontdekken, dan is een tijdje wonen in een appartement in het centrum van de stad, in één van de oudste gedeelten, het "centro historico”, de beste optie. Dan kunt u écht deel uitmaken van het dagelijkse leven van een stad zo rijk aan traditie en geschiedenis.

Borgo Affresco is een prachtig, met bijzondere smaak gerestaureerd appartement voor 3 personen, met schitterende authentieke fresco’s op muren en plafonds. Er is een ruime living, een eetgedeelte met een ronde eettafel voor 4 personen en een prachtig bewerkt houten plafond. Er is een functionele keuken met toegang naar een klein balkon met uitzicht op de tuinen van de benedenburen en andere palazzi.

Tussen de keuken en de entree bevindt zich de televisie-/studeerkamer. Deze kamer is eveneens voorzien van prachtige fresco’s. Er staat een bureau, boekenkasten, TV (Led), telefoon, stereo-installatie en fax. De sofa kan worden veranderd in een comfortabel 1-pers. bed. Naast de studeer-/TV-kamer bevindt zich een badkamer met douche.

Slaapkamer: bijzonder vertrek, met wat Japanse "touches", waarin veel hout is verwerkt, met een 2-pers. bed. In deze kamer bevindt zich tevens een verzonken ligbad in een gedeeltelijk glazen huis, met wastafel, en een kleine vide met boekenkast, te bereiken door middel van een houten ladder. Apart toilet.

Villa Oliva
VILLA-OLIVIA-florenceDit aantrekkelijke huis is dusdanig gelegen dat het een uitstekende uitvalsbasis vormt voor het ontdekken van Toscane en Florence in het bijzonder, namelijk tussen de steden Signa en Carmignano, op slechts 16 km van Florence. Het huis is omringd door een mooie tuin met olijfbomen en schaduwrijke plekken om heerlijk te lezen of gewoon van de rust te genieten. Ook vanaf het ruime terras en het zwembad heeft u uitzicht op het omringende landschap.

Villa Oliva is tegen een heuvel gebouwd, zodat er diverse niveaus in en om het huis zijn. De inrichting van het huis is stijlvol en comfortabel; er zijn mooie kunstvoorwerpen, bijzondere meubelstukken en mooie potten op het terras. U zult zich binnen korte tijd beslist op uw gemak voelen! Vanaf het terras leidt een trap direct naar het zwembad; er is een jacuzzi, een buitendouche, ligbedden en een grote parasol.

Indeling van het appartement (200 m2, 6 + 2 personen.):
Eerste verdieping: entree, grote keuken met een open haard, tevens geschikt als barbecue, een TV-kamer (satelliet) met zitbank, een grote, L-vormige living/eetkamer met open haard en toegang via schuifdeuren tot een groot gemeubileerd terras (40 m2), een perfecte plek voor diners buiten terwijl u kunt genieten van het uitzicht over de vallei en het zwembad. Aan een kant van de living (met 2 pers. sofabed) bevindt zich de zithoek met comfortabele zitbanken en stoelen en aan de andere kant het eetgedeelte met een tafel voor 12 personen.

Er zijn drie slaapkamers: een 2-pers. master slaapkamer met uitzicht over de vallei, een kamer met 2 bedden en een 2-pers. slaapkamer (waarvan de bedden gescheiden kunnen worden opgemaakt) die uitzicht biedt op de tuin. Er zijn 2 badkamers, 1 met bad en douche en 1 met alleen toilet, bidet en 2 wastafels.

Casa Greve
Casa-Greve-florenceDit gezellige, typisch Toscaanse huis, dat comfortabel onderdak biedt aan 7 + 1 personen, is door de huidige eigenaren uitstekend gerestaureerd, er is een mooie tuin met olijf- en fruitbomen en goed onderhouden gazons en bovendien is de ligging schitterend met aan alle kanten een prachtig uitzicht. Alle vertrekken zijn gezellig en smaakvol ingericht. De living is voorzien van televisie en open haard en de keuken is sfeervol en van alle moderne gemakken voorzien. Er is een ruime eetkamer met een grote tafel en meer dan voldoende stoelen. Het huis maakt deel uit van een groot landgoed, waar wijn wordt geproduceerd.

Indeling (200m2, 7 + 1 pers.):
Begane grond: Grote living met originele terracotta vloer, balkenplafond, open haard van Toscaans steen en mooi uitzicht over de vallei. Via een boog komt u in het tweede zitgedeelte. Via 6 traptreden komt u in de gezellige, lichtblauw geschilderde eetkeuken met tafel en stoelen voor 8 personen, met afwasmachine, oven en koelkast/vriezer. Alle genoemde vertrekken hebben toegang tot de tuin.
Tussenverdieping: Via 4 traptreden bereikt u de tussenverdieping, waar zich de eetkamer bevindt met een grote eiken eettafel die plaats biedt aan 10 – 12 personen (met directe toegang tot de loggia) en een grote 2-pers. slaapkamer (queen size) met en-suite badkamer met dubbele wastafel en bad.
Eerste verdieping: Via 6 traptreden komt u op de eerste verdieping, waar zich de overige slaapkamers bevinden: Een 2-pers. slaapkamer (queen size bed) met en-suite badkamer met douche, een 2-pers. slaapkamer (queen size bed), 1-pers. slaapkamer (perfect voor een kind) met een extra bed, badkamer met douche. Vanuit alle slaapvertrekken heeft u mooi uitzicht op de omgeving.

Villa Marcella
VILLa-MARCELLA-florenceVilla Marcella, gebouwd in de 12e eeuw, maakte oorspronkelijk deel uit van een uitzichttoren van de familie Bundelmonte, die een complete “muur” had geconstrueerd bestaande uit en fors aantal verdedigingswerken, gebouwd op strategische plekken langs de verbindingsweg Florence-Siena. In eerste instantie was er alleen de toren; het huis werd aan de toren toegevoegd in de 15e eeuw en in de 16e eeuw is het compleet gerenoveerd in de Renaissance stijl.
In de villa bevinden zich 2 appartementen en het appartement van de eigenaren. Beide appartementen zijn gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar met een lift. De werkelijk schitterende appartementen zijn ruim, licht, bijzonder smaakvol en elegant ingericht met o.a. prachtige stoffering en ze zijn voorzien van alle moderne gemakken. Het gehele gebouw en de tuinen ademen luxe en grandeur. Het appartement Giotto biedt plaats aan 4 en Leonardo aan 5 personen. De appartementen kunnen ook samen worden gehuurd en bieden dan plaats aan 9 of 10 gasten. Beide appartementen zijn voorzien van een groot balkon met uitzicht.

Indeling van de appartementen:
Begane grond: Entree, lift
Eerste verdieping:
Appartement Giotto (4 pers., 120 m2):
Living met open haard en tv, eetkeuken met toegang tot balkon, 2-pers. slaapkamer met open haard met en suite badkamer met bad en wasmachine. In de living bevindt zich een vide met Frans bed en een badkamer met douche
Appartement Leonardo (5 pers., 120 m2):
Living/eetkamer met open haard en tv, keuken met toegang tot het balkon, 2-pers. slaapkamer, 1 pers. slaapkamer, badkamer met bad en wasmachine. In de living bevindt zich een vide met Frans bed en een badkamer met douche.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Beauty Florence

The beauty of Florence (Firenze) op video

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli