FlorenceFlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winter

Valdichiana Outlet Village

De Valdichiana Outlet Village is een van de beste fashion outlets van Toscane. Niet alleen het complex zelf is prachtig, ook het aanbod aan winkels mag er zijn, met veel prestigieuze Italiaanse en internationale collecties, van onder andere Conte of Florence, Replay, Enrico Coveri, Guess, Calvin Klein, Fornarina, Benetton, Puma, Sisley en Bassetti.

valdichiana-outlet-toscaneIn totaal zijn er circa 140 verschillende winkels, die altijd een korting van 30 tot 70% bieden. Naast kleding kun je er terecht voor schoenen, tassen, accessoires en moois voor in huis. Er is een beauty center, een speeltuin voor kinderen, een bibliotheek, een VVV en een aantal restaurants en barretjes, waar je kunt genieten van Toscaanse specialiteiten.

De Valdichiana Outlet Village is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Van 1 juni tot en met 31 augustus kun je op zaterdag en zondag zelfs van 10.00 tot 21.00 uur shoppen.

Je vindt Valdichiana Outlet Village op circa een half uur ten zuiden van Arezzo, vlak bij de afrit Valdichiana. Vanaf het station van Arezzo gaat er een bus naar de ingang van de outlet.

Klik hier voor meer informatie.†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in ItaliŽ

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli