FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Gratis toegang en korting met de Firenze City Pass

Met de Firenze City Pass heb je in Florence gratis toegang tot een flink aantal musea en palazzo's, waaronder de twee belangrijkste musea van de stad: de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell’Accademia. Bij deze topmusea kun je via een skip-the-line toegang snel naar binnen.  Met de pas heb je ook recht een retourtje met een shuttlebus naar het Barberino Designer Outlet. Bovendien krijg je korting op andere musea en attracties, tours en excursies in Florence en omgeving.

Voordelen Firenze City Pass
Een van de voordelen van de Firenze City Pass (of Florence City Pass) is dat je gratis en skip-the-line toegang hebt tot twee wereldberoemde musea in Florence, de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell’Accademia. Zeker de Galleria dell’Accademia is het bezoeken waard! Hier vind je de David van Michelangelo. De Galleria degli Uffizi wordt beschouwd als een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld. Daarnaast heb je met de pas toegang tot liefsdt 10 andere leuke musea in Florence, zoals Casa Buonarroti, het Museo Leonardo da Vinci en Museo De'Medici.

TIP: Bestel de Firenze City Pass van tevoren online en geniet van je stedentrip naar Florence!

Bestel hier de Firenze City Pass!

Shuttle bus Barberino Designer Outlet
Als afwisseling van alle cultuur in Florence kun je een dagje heerlijk shoppen in de Barberino Designer Outlet, een shopping mall van McArthurGlen op een half uur rijden van Florence. Het winkelcentrum met meer dan 100 winkels lijkt op een Toscaans dorp. De shuttle bus naar het winkelcentrum is bij de pas inbegrepen.

Florence_Florenz_city-pass

Korting
Met de Firenze City Pass krijg je ook korting op de toegang tot verschillende andere musea en activiteiten binnen en rondom Florence. Kies bijvoorbeeld voor een fietstour met gids door de stad of een excursie naar Pisa, waarbij je op vertoon van deze pas 30% korting krijgt!

Hoe werkt de Firenze City Pass?
De Florence City Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Florencee, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Florence. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je de musea in Florence wil bezoeken. Je moet daarvoor een tijdslot reseveren. Daarna ontvang je de pas en de tickets per mail, die kun je printen of op je telefoon laten zien.

Produkten


Florence_galleria-degli-uffizi-1.jpg

TIP: Florence City Pass

Heb je tijdens een stedentrip naar Florence voldoende aan 1 of 2 musea en wil je voor de rest vooral aan sightseeing doen in Firenze? Dan is de Florence City Pass een goed alternatief. Hiermee kun je gratis naar de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell'Accademia en mag je gratis gebruik maken van de hop-on hop-off bus in Florence (24 uur). 

Bestel hier de Florence City Pass

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Florence. Kijk voor meer informatie over de Firenze Card en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Florence en andere Italiaanse steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in Italië

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli