FlorenceFlorenceflorence-ponte-vecchio-winterFlorence

Zoek je een vakantiehuis of villa bij Florence?

Een dagje cultuur snuiven en genieten van de bezienswaardigheden in Florence afwisselen met een dagje relaxen bij je eigen vakantiehuis of villa in het Toscaanse landschap. Lijkt je dat niet ideaal? Vanaf je eigen terras genieten van het prachtige landschap van Toscane, of een duik nemen in het zwembad bij je villa...

In de omgeving van Florence is er volop keuze uit prachtige accommodaties, niet ver van de stad. Prachtig gelegen in de heuvels van Toscane omringd door cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen. Van een eenvoudig en redelijk goedkoop vakantiehuisje tot luxe villa met zwembad en van charmante boerderij tot authentiek landhuis of ruim groepshuis. Genieten van een zorgeloze vakantie in je 'eigen huis', waarbij je alleen hoeft na te denken over wat je voor moois gaat bekijken in Florence of Siena of wat voor lekkers je gaat eten... Zowel voor gezinnen, stellen en grote groepen is er keus genoeg dichtbij Florence en elders in Toscane!

Florence-Nu geeft een overzicht van de meest geschikte aanbieders van villaís en vakantiehuizen bij Florence of elders in Toscane:


Bekijk hier het aanbod van vakantiehuizen in Florence en omgeving van Belvilla

Bekijk hier het aanbod van Belvilla in Toscane!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Florence (Italy)

Mooie video van Florence (Firenze) in ItaliŽ

Poll

Florence kent ontelbaar veel musea, monumenten en kerken. Maar wat mag je tijdens een dagje Florence echt niet overslaan?
de koepel van de Duomo beklimmen
met Michelangelo's David op de foto
schilderijen kijken in de Galleria degli Uffizi
Michelangelo's graf in de Santa Croce bezoeken
slenteren door Oltrarno, aan de overkant van de rivier
een drankje bestellen op het Piazza della Signoria
een broodje trippa eten in de Mercato Centrale
wandelen door de Giardino di Boboli